Tutorial για να απενεργοποιήσετε τα μπλε τσιμπούρια της WhatsApp

Γιατί οι άνθρωποι της WhatsApp είναι αρκετά τρελοί και αγαπούν ότι δεν έχουμε καμία ιδιωτικότητα, κάτι που προφανώς εκτιμούμε ... μια στιγμή, όχι, δεν το κάνουμε. Από την ενημέρωση του διπλού μπλε ελέγχου των πονοκεφάλων με αυτό το ζήτημα δεν έχουν κάνει περισσότερα από ό, τι μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν έως ότου ωριμάσουν, λίγο μετά την ενεργοποίηση αυτής της επιλογής, που τόσο λίγα χρειάζονται, αν όχι απολύτως, να δούμε σε όλο το δίκτυο πολλά αρνητικά σχόλια εντελώς ενάντια σε ό, τι είχε κάνει η WhatsApp και γιατί δεν λείπουν, είδαμε πως η ιδιωτική μας ζωή ήταν τοποθετημένη στην τουαλέτα και με ένα όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπο που πιέστηκε το κουμπί για να το στείλετε μακριά, μακριά.

Όμως, οι άνθρωποι του WhatsApp ξέρουν να αναγνωρίζουν πότε κάνουν λάθος ... Δικαίωμα; Λοιπόν κάτι παρόμοιο και σύντομα μια νέα επιλογή ήταν διαθέσιμη με την οποία ήταν δυνατό να απενεργοποιήσετε την διπλή μπλε επιταγή, το φρικτό ποπ κορν που σας άφησε ως αποδεικτικό όταν διαβάσατε ένα μήνυμα και προφανώς σε αυτό το ύψος έπρεπε να απαντήσετε στο ίδιο εάν ή αν, αυτή η επιλογή είναι απλή και με την οποία, δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα δύο μπλε ποπ κορν, τώρα αν βλέπετε τα περιστέρια άλλων χρωμάτων, επισκεφτείτε έναν γιατρό επειδή δεν είναι φυσιολογικό.

Πώς να απενεργοποιήσετε το double blue check στο Android

Επειδή είναι πραγματικά πολύ απλή και απαιτεί μόνο να έχετε την τελευταία έκδοση του WhatsApp για αργότερα, απλά ανοίξτε την εφαρμογή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Πληροφορίες λογαριασμού, Απόρρητο και σε αυτή την ενότητα πρέπει να καταργήσετε την επιλογή του κουμπιού " Επιβεβαίωση ανάγνωσης ".

Πώς να απενεργοποιήσετε τον διπλό μπλε έλεγχο του iOS

Στην περίπτωση του iOS είναι πρακτικά η ίδια, θα πρέπει να πάμε στην εφαρμογή WhatsApp, μετά να πάμε στην ενότητα Ρυθμίσεις και στη συνέχεια να τερματίσουμε στο λογαριασμό, τώρα στο Privacy έχουμε την επιλογή που σας είπα παραπάνω στην περίπτωση Android: Επιβεβαίωση της ανάγνωσης, καταργήστε την επιλογή.

Για να λάβετε υπόψη ότι ναι και είναι ότι εάν έχετε την επιβεβαίωση ανάγνωσης απενεργοποιημένη, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει αν διαβάζετε ή όχι τα μηνύματα, δεν μπορείτε να τα δείτε σε άλλους, γι 'αυτό να έχετε υπόψη σας αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Αν αφήσετε αυτό, οι δύο μπλε έλεγχοι δεν θα εμφανίζονται πλέον.